TOP
foto: Leonie Lorenz
Paar ontspant in de thermale baden van Bad Füssing

Feelgoodvakantie in het meest geliefde kuuroord van Duitsland

Bad Füssing verrast u met ontelbaar veel manieren om te ontspannen, te genieten en nieuwe krachten op te doen.

“We gaan op vakantie om bij te komen, maar wij reizen als vervulling”, luidt een gezegde. Meer dan driehonderd gastvrouwen en -heren in het Beierse Bad Füssing aan de Duits-Oostenrijkse grens doen er alles aan om uw vakantiedromen waar te maken. De populairste gezondheidsbestemming van Europa ligt in Neder-Beieren, ingebed in de authentieke natuur van het ongerepte landschap rond de rivier de Inn.

Schenk uzelf een betere gezondheid en meer plezier in het leven, en trakteer uzelf op een verkwikkend wellness-weekend of een actieve vakantie in een paradijselijke omgeving! Het hele jaar door biedt Bad Füssing u de best mogelijke voorwaarden voor een korte feelgood-trip of een kuur van meerdere weken.

Laat het alledaagse leven achter u

Bad Füssing is de plek waar miljoenen planten en bloemen bloeien: laat hier de sfeer van het park en de bossen op je inwerken en luister naar de stilte. Wie de natuur in duikt, doet zijn gezondheid goed. Vind ontspanning en rust bij een “bosbad” en laat bij een “bosmeditatie” de zorgen van alledag achter u!

 

Baden in het bos is goed voor de ziel. Ook in Bad Füssing.
foto: Leonie Lorentz

Een geneeskrachtige schat op duizend meter diepte

Het “geheim” van de populariteit van Bad Füssing is de legendarische heilzame werking van het op duizend meter diepte opborrelende, 56 graden warme bronwater. Ook U zult enthousiast worden van deze veelzijdige plek die niets te wensen over laat. Er is een casino, een evenementenprogramma met culturele hoogtepunten, culinaire belevenissen uit de hele wereld en nog veel meer.

 

Europa Therme Bad Füssing Kuuroord
foto: Leonie Lorenz

“Kuurfietsen” door wonderschone natuurgebieden

Rond Bad Füssing ligt voor de vakantieganger een meer dan vierhonderd kilometer lang, uitstekend verbonden netwerk van fietsroutes klaar – langs of door idyllisch rivierenlandschap, bossen, beschermde natuurgebieden en over hoofdzakelijk vlak terrein. Met onderweg veel mogelijkheden om gezellig iets te eten en te drinken. Zo heeft vooral Bad Füssing zijn gasten iets bijzonders te bieden met zijn ontspannende combinatie van fietsen en warmwaterbaden. Werk op de fiets aan uw conditie en ontspan daarna in een van de unieke warmwaterbaden en sauna’s. Het “kuurfietsen” is de ideale combinatie van fit worden en fit blijven.

Kuurfietsen Bad füssing
foto: Leonie Lorenz

Eenmaal Bad Füssing, altijd Bad Füssing

Deze veelheid van attracties maakt van een feelgood-vakantie in Bad Füssing een unieke ervaring. En een van de redenen waarom 90 procent van de mensen na een eerste bezoek steeds weer terugkomen en “stamgast” worden.

 

Het team van de kuur- en gastenservice helpt u graag bij de planning en voorbereiding van uw onvergetelijke verblijf in Bad Füssing.

Massage in het kuuroord Bad Füssing.
foto: Leonie Lorenz

Kur- & GästeService Bad Füssing

94072 Bad Füssing

Tel. +49 (0)8531 975-580

www.badfuessing.nl

tourismus@badfuessing.de