TOP

17 april tot 21 juli 2019

In de tentoonstelling ‘Utrecht, Caravaggio und Europa’ in de Alte Pinakothek in MĂŒnchen draait het allemaal om de bijzondere stijl van Caravaggio en om hoe de drie Utrechtse schilders Hendrick ter Brugghen (1588-1629), Gerard van Honthorst (1592-1656) en Dirck van Baburen (rond 1592/93-1624) door de beroemde Italiaanse kunstschilder werden geĂŻnspireerd. Bezoekers kunnen de tentoonstelling door middel van een raamprogramma met workshops, opera, dans, toneel en lezingen op een nieuwe manier ervaren. Meer info vind je hier.

15 tot 18 augustus 2019

Europa’s drift-elite komt naar Duitsland! In Midden-Duitsland staan vijf enorme graafmachines op een schiereiland midden in het Gramminer meer. De perfecte omgeving voor een spannend race - event. Omringd door duizenden toeschouwers, nemen meer dan 100 professionele drift rijders uit 26 landen het weer tegen elkaar op. Tijdens de spectaculaire showdown na zonsondergang gaat het niet alleen om de kroon van de IRON DRIFT KING 2019, maar ook om het behalen van punten voor de competitie Drift Masters European Championship. Kaarten krijg je hier.

Spectaculair en dichterbij dan je denkt: Voor de kersenbloesem naar Japan of sterrenkijken in een aardedonkere woestijn? Helemaal niet nodig. Dit kun je ook allemaal in