TOP
Foto: Ayurveda Resort Mandira
Een vrouw tijdens een ayurveda behandeling in Resort Mandira

Optimaal genieten in Ayurveda Resort Mandira 

Dat je voor een weldadige ayurveda-kuur niet helemaal naar India hoeft af te reizen, bewijst het Ayurveda Resort Mandira in Bad Waltersdorf in Oostenrijk. Gasten komen hier helemaal tot rust en gaan vervolgens vol energie weer terug naar huis.

Twee vrouwen zijn bezig met een yoga-sessie in Resort Mandira

Foto: M. Huber

Het hotel is dé plek om, in het hart van de groene deelstaat Steiermark, je batterij op te laden. Maar ook voor rustzoekers of mensen met gezondheidsproblemen is dit het ideale toevluchtsoord. Je kunt echter met gemak de hele dag in het wellnessresort doorbrengen. Begin de ochtend bijvoorbeeld in de buitenlucht, met yoga in de riante tuin, gevolgd door meditatie en een weldadige ayurvedische massage.

Buitenzwembad in Steiermark

Foto: M. Huber

’s Middags strijk je neer op een van de ligbedden aan het buitenzwembad. Die zien er zo aanlokkelijk uit, dat alleen de gedachte aan een overheerlijk diner je ertoe kan bewegen om op te staan.

Zonoverstroomd terras van Ayurveda Hotel Mandira

Wie in het Ayurveda Hotel & Resort Mandira incheckt voor een ayurveda-kuur, krijgt een op maat gemaakte behandeling. Dat wil zeggen: inclusief een voedings- en bewegingsprogramma. Het uitgangspunt: holistische ayurveda. Die is gebaseerd op de oudste holistische geneeswijze van de wereld. Tegelijkertijd is het programma afgestemd op de behoeften van onze moderne westerse samenleving. Zo kan de gast zijn lichaam, geest en ziel in balans brengen en mindfull weer terug naar huis gaan.

Tweepersoons slaapkamer in Hotel Mandira in Steiermark

Bild: Michael Huber

Winnen: Ayurveda Tasting-arrangement

Proef van de wereld van de holistische ayurveda en geniet van het heerlijke Ayurveda Resort Mandira met volpension. Ervaar het weldadige en evenwichtige effect van ayurvedische behandelingen, yoga en meditatie. Het Ayurveda Hotel & Resort Mandira geeft samen met Duitsland Magazine een Ayurveda Tasting-arrangement weg t.w.v. € 918. Het arrangement bevat twee overnachtingen voor twee personen in een tweepersoonskamer.

Het Ayurveda Tasting-arrangement omvat volpension en een vishesh-energiebalansmassage per persoon. Ook hoort er een upana zout-oliepeeling met de kracht van de natuur per persoon bij. Verder mag je deelnemen aan yoga- en meditatiesessies en aan activiteiten van het weekprogramma. Ten slotte maak je gebruik van de ayurvedische spa en de eigen thermale geneeskrachtige bron.

Om mee te doen hoef je alleen maar dit formulier in te vullen en de navolgende vraag te beantwoorden: In welke Oostenrijkse deelstaat ligt het Ayurveda Resort Mandira?

Helaas is deze wedstrijd al voorbij

Yogasessie in Ayurveda Hotel

Informatie

Ayurveda Hotel & Resort Mandira Wagerberg 120, 8271 Bad Waltersdorf, Oostenrijk.