TOP
Foto: Roomers Hotel

Sexy hotels

Even afstand nemen van het alledaagse leven: In deze hotels slaat het hoofd op hol, want hier kom je niet alleen om te slapen. Hotels met opwindende inrichting, buitengewone bedden en sexappeal.

Tekst: Ulrike Klaas

Alte Post in Flensburg

Als stelletjes kamer 119 in de Alte Post in Flensburg binnengaan, zullen ze hun ogen uitkijken, want dit is de themakamer van Orion, Ă©Ă©n van de grootste erotica ondernemingen in Duitsland. Met kunst gedecoreerde kastdeuren met erotische afbeeldingen lopen door over de hele muur. Dit zijn echter geenszins ontoelaatbare beelden. Integendeel, de kamer is heel stijlvol ingericht en romantiek ontbreekt er ook niet: Paren kunnen bijvoorbeeld een candle-light-diner in Restaurant ‘1871’ boeken of een rozenbad. Het arrangement ‘Orion-Zeit zu zweit’ met 2 overnachtingen inclusief ontbijt, rozenbad en candle-light-diner kost € 231 per persoon.

Foto: Roomers Hotel

Burghotel ‘Auf dem Falkenstein’ in Pfronten (Beieren)

In ‘König Ludwigs Schatzkisterl’, ‘Sissis Herz’ en ‘Luitpolds Jagd’ vinden gasten in het Burghotel ‘Auf dem Falkenstein’ rijk gedecoreerde droomlandschappen voor pas verliefde stelletjes, maar net zo goed voor de al wat langer verliefde paren. In het kasteelhotel met 16 individueel ingerichte themakamers hebben de gasten niet alleen oog voor elkaar, maar genieten ook van de fantastische ligging op 1200 meter hoogte met uitzicht op Kasteel Neuschwanstein en de Zugspitze. Romantiek en wellness horen bij elkaar en daarom kunnen paren in de ‘Sandoase’ meerdere uren ontspannen met sauna, een glas prosecco en Neuschwanstein op de achtergrond. Een 3 uur durend romantisch wellness-pakket voor twee, kost € 130. Een overnachting in bijvoorbeeld ‘Ludwigs Traum’ vanaf € 200 per persoon.

Foto: Burghotel Falkenstein

MĂ€rchenhotel in Bernkastel-Kues

Ruiken, voelen, horen en zien! Het charmante MĂ€rchenhotel uit 1640 ligt in het hart van het schilderachtige oude centrum van Bernkastel-Kues in Ă©Ă©n van de mooiste vakwerkhuizen. Als je hier incheckt kan je de allermooiste knuffelvakantie verwachten. In een romantische kamer met de naam ‘Prinzessin auf der Erbse’ of in een huisje met eigen whirlpool en sauna, dat ‘Roodkapje’ heet. Bovendien biedt het hotel een ‘Erotic-weekend’-arrangement aan, dat al je zintuigen aan het werk zet. Een erotisch vijfgangenmenu, rozenbad met pralines en riesling en heel bijzondere accessoires op de kamer. Het arrangement ‘Erotic weekend’ bestaat uit 2 overnachtingen met halfpension vanaf € 199 per persoon in een ‘Romantikkamer’.

Foto: MĂ€rchenhotel

Roomers in Frankfurt

Moderne, potsierlijke chic in plaats van trieste zakelijkheid. Midden in de beurs- en banken-metropool maakt het Roomers Hotel in Frankfurt met veel zwart, paars en goud helemaal geen zakelijke indruk. In het vijfsterren designhotel werkt alles eerder een beetje schemerig elegant, zowel in de luxurieuze en extravagant ingerichte kamers als in de Roomers bar. Hier moeten de gasten eigenlijk Ă©Ă©n van de fantastische cocktails gaan drinken en aan de romantisch schemerige avond beginnen, voordat ze in het pompeuze king- en queensizebed neervlijen. Een overnachting voor twee personen in de Prestige Room kost vanaf € 477.

Foto: Roomers Hotel