TOP
Foto: CAB20 Hotel Hamburg
Vrouw in cabine van CAB20 Hotel in Hamburg

Het CAB20 in Hamburg: Slapen in cabine

Sommige mensen dromen van gigantische penthouse suites, anderen hebben op reis alleen maar een goed bed, douche en Wifi nodig. In de levendige Hamburgse wijk St. Georg opent binnenkort het CAB20, het eerste Cabinhotel in de stad.

De lobby van CAB20 Hotel in Hamburg

Foto: CAB20 Hotel Hamburg

Stedentrip met persoonlijke soundtrack

Het lijkt een beetje of een hotel en een hostel een kind krijgen: Comfortabel en stijlvol als een hotel, maar ongedwongen als een hostel creëert het CAB20 een innovatief hotelconcept. Dat klinkt toch leuk? Maar wat is nu precies zo nieuw? Bij de 176 hypermoderne slaapcabines, zogenaamde Cabins, waarvan er 122 met geriefelijke Queensize bedden zijn uitgerust, zorgt het CAB20 in Hamburg voor een volledig digitale uitrusting.

CAB20 Hotel in Hamburg van buiten

Foto: CAB20 Hotel Hamburg

Duidelijker gezegd betekent dat: In de geluidsisolerende Cabins wordt slapen een belevenis en een avontuurlijk uitje! Terwijl de ene persoon in alle rust in bed  van de volgende reisbestemmingen droomt, bereidt de Cabin-buurman zich met de geïntegreerde bluetooth speakers op de volgende party voor. Alle apparaten worden non-stop van stroom voorzien dankzij de draadloze oplader.

Slim en stijlvol: CAB20 in Hamburg

Met zo’n digitale finesse richt het team van CAB20 zich vooral op een jong publiek dat het geraffineerde ontwerp van de cabines met een slim opbergsysteem voor een optimaal overzicht zal weten te waarderen. Onderweg overnachten in de CAB20 is comfortabel, slim en gegarandeerd met stijl.

CAB20 Hotel in Hamburg van binnen

Foto: CAB20 Hotel Hamburg

Buiten de grootste toeristische drukte

Tot het belangrijkste te reduceren komt voort uit een brancheoverschrijdende trend, die de aandacht richt op duurzame aspecten en  milieubewust beheer. Dergelijke accenten in het bereik van microliving zijn niet meer alleen in Azië, maar inmiddels ook in Europa aangekomen.

Man en vrouw in cabine van CAB20 Hotel in Hamburg

Foto: CAB20 Hotel Hamburg

In Hamburg vanaf de zomer slechts enkele minuten lopen vanaf het centraal- en busstation. Wie onder het motto ‘klein maar fijn buiten de toeristische hoogtepunten’ zich meer thuis voelt dan met de welbekende toeristenattracties en volgeboekte hotelketens, zal zich thuis voelen in de Cabins van CAB20 in St. Georg.

De nieuwe manier van reizen

Een stad  ontdekken op een  onconventionele wijze, ervaringen uitwisselen, spannende binnenplaatsen ontdekken… voor dergelijke aanvragen en insidertips kunnen de gasten van CAB20 binnenkort van de zogenaamde ‘Cabin crew native hosts’ gebruikmaken.

Sfeer in de lobby van CAB20 Hotel in Hamburg

Foto: CAB20 Hotel Hamburg

Zij staan – helemaal in de stijl van een innovatieve ervaringscultuur – ter beschikking voor informatie over bijzondere rondleidingen , scenebars of hotspots in Hamburg. Zo wil CAB20 reizigers ook enthousiast maken voor stadswijken die in opkomst zijn, zoals de wijk St. Georg.

Meer informatie over CAB20 in Hamburg

Onthoud één ding: In de CAB20 in Hamburg zijn de ruimtes weliswaar klein, de reisbelevenis is daarentegen des te groter.

Wanneer de opening van CAB20 precies plaatsvindt, verraadt de countdown clock op de website.