TOP
Foto: Berchtesgadener Land Tourismus
Wellness voor mannen in een zwembad in de bergen bij Bad Reichenhall

Wellness voor mannen in Beieren

Als het gaat om reizen die te maken hebben met gezondheid, voeding, balance, wellness of beauty moeten veel mannen afhaken. Toch tonen de cijfers aan, dat het aantal mannen dat zich een dergelijke pauze gunnen, stijgt. In Bad Reichenhall in het Berchtesgadener Land weet men precies, wat mannen nodig hebben!

Heerlijke wandeling op de Hochstaufen in Bad Reichenhall

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

In de Oberbayerische Alpenstad worden mannen naar type onderscheiden. En dat zijn er in totaal negen. Voor deze negen types werden programma’s samengesteld, die hen in de richting van balance, wellness en beauty lokken. En dat, terwijl de mannelijkheid stijlvol en geraffineerd wordt onderstreept. Daar gaan mannen toch voor door de knieën?

Een man lacht over beide bekken na de beklimming van een berg in het Berchtesgadener Land

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

Welk type iemand precies is, kan je eenvoudig aan de hand van een online-formulier bepalen. De bouwstenen zijn kort, duidelijk en ongecompliceerd samengesteld. Gezondheid conciërges sturen pasklare informatie en aanbiedingen toe. Een op maat gesneden vakantie dus. En wie ben jij?

De gecoachte man

Hier gaat het niet om krachttraining of spieropbouw. In het middelpunt staat een beter lichaamsgevoel. Moet er gewerkt worden aan een betere conditie, optimale coördinatie en fitness of een andere voeding? Professionele tips en trucs van personal trainers helpen het lichaam optimaal te laten functioneren.

Een man met een fiets in de winkelstraat van Bad Reichenhall

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

Bij de ‘gecoachte man’ staan echter ook kookcursussen op het programma. En wie zich aan de stress wil onttrekken, zal zich zeker verheugen over psychologische coaching en yoga. Ook kan je een psychosomatische psychoanalyse voor herstel en betere stabiliteit boeken. Het resultaat: fit en sterk van vakantie terugkomen.

De verzorgde man

Een verzorgd uiterlijk duidt op zelfbewustzijn en ondersteunt een positieve uitstraling. En wat doet een bijzonder goed humeur wanneer dit type man verwend wordt? Bij de verzorgde man draait alles om de look en het welzijnsgevoel. Dat kun je je toch bijna niet laten ontgaan. Deze behandeling start met een voedend gezichtsmasker om de kleine rimpeltjes zoveel mogelijk weg te werken. Na een ontspannende massage voel je je helemaal prettig in je eigen lichaam.

Een man neemt een lekker bad tijdens in wellness-dag in bad Reichenhall

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

De haren moeten ook weer eens in model geknipt worden? En ook de handen kunnen wel een manicure gebruiken. Wanneer gunnen mannen zich een keer zo’n beauty-programma? En als de keuze van de kleding niet helemaal perfect is, kan ook voor de outfit een stijladvies worden gegeven. De hier uit voortgekomen gentleman is niet meer te weerstaan.

Tot de definitie van wellness voor mannen in Beieren behoort ook het genot

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

De genietende man

Gun jezelf tijd! Tijd om de Alpenstad met lijf en ziel te ontdekken. Geniet ervan! In restaurant Salin bijvoorbeeld, met de totaal innovatieve regionale keuken, waar geniale verrassingen wachten. “Waarom moet een Knödel altijd persé rond zijn?”, vraagt de Salin-bedrijfsleider Manuel Lechner zijn gasten met een knipoog. Ook genieten kun je tijdens een wellness-trip voor mannen in Beieren. Wat dacht je van een wereldberoemde Mozartkogel Café Reber? Of je drinkt tijdens de schemering een sundowner in de skybar “Schlafende Hexe” van het Hotel Bayern Vital.

Lekker smullen met Sekt tijdens wellness voor mann in Beieren

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

Deze vakantie in dit luilekkerland kan de man op zoek naar genot zich niet laten ontgaan. En voor het geval er sprake is van voedingsmiddel-allergieën, staan de gezondheid conciërges natuurlijk op de loer. Ook shopping en styling staan op het to-do-lijstje en wel in één van de mooiste warenhuizen van Duitsland, Modehaus Juhasz. In het geval dat het shoppen wat teveel van het goede wordt, biedt de gin-bar in Juhasz-heren-afdeling een aangename uitkomst! Wat wil je nog meer?

Ook winkelen behoort bij een lekkere wellness-trip voor mannen in Bad Reichenhall

Foto: Berchtesgadener Land Tourismus

Meer informatie over wellness voor mannen in Beieren

Nieuwsgierig geworden? De actieve, de pijnloze, de slanke en de ontspannen man past misschien beter bij jouw type? Dan snel naar Bad Reichenhall, daar is er voor elke type man een heerlijk vakantie-aanbod.