TOP
Foto: Meerzeit Büsum
Een familie vermaakt zich in het zwembad

Meerzeit in Büsum: Wellness met uitzicht op de zee

Beter dan in Büsum kun je het wad, het wisselen van eb en vloed en de levendigheid in de haven niet beleven. Maar ook binnen valt er veel te ontdekken, bijvoorbeeld in het Meerzeit Büsum Wellenbad und Spa. Is het de moeite waard, aan wellness met uitzicht op zee te doen? Zeker! En het uitzicht is sensationeel.

Het water smaakt zout, alsof je in de Noordzee aan het zwemmen bent. Die zie je weliswaar vanachter de grote glazen pui, maar toch ben je binnen, in golfslagbad en spa Meerzeit Büsum. Golven genoeg en die zorgen voor plezier voor de hele familie. De laatste golf is amper weggespoeld, of de kleintjes rennen alweer naar de reuzenglijbaan of de speelboot.

Meerzeit in Sleeswijk-Holstein biedt een golfbad en wellness met uitzicht op zee

Foto: Meerzeit Büsum

Wellness met uitzicht op de zee

Al voor de tweejarige renovatie was het zwemparadijs in Büsum, het op drie na grootste vakantieoord aan de westkust van Sleeswijk-Holstein, een absoluut hoogtepunt. Hier in Meerzeit wil je gewoon lekker lang zijn – of het nu in het golfslagbad is of in de spa. Of ga de sauna of whirlpool in met uitzicht over het Wad en ontspan lekker dik ingepakt op het dakterras. En als je daar dan toch lui ligt en ziet hoe eb en vloed elkaar afwisselen, dan kan het zomaar zijn dat het al begint te schemeren. Een heerlijke plek om bij te komen van de alledaagse stress.

Wellness met uitzicht op zee in Meerzeit in Büsum

Foto: Meerzeit Büsum

Meer informatie over Meerzeit in Büsum

Kijk ondermeer op de website van het wellness-centrum in Sleeswijk-Holstein. Als je geïnteresseerd bent in Wellness en verhalen over de Duitse Noordzeekust, lees dan ook ons verhaal over de Thalasso-therapie in het kustplaatsje Neuharlingersiel in de Duitse deelstaat Nedersaksen.

Rustruimte van wellness-centrum Meerzeit in Büsum

Foto: Meerzeit Büsum