TOP

Het is vandaag de ‘dag van de kaas’! ­čžÇ­čą│Wist je dat Duitsers gek op Goudse kaas zijn? De belegen variant maakt zelfs deel uit van een culinaire specialiteit uit het Rijnland, de ‘Halve Hahn’. Als je nu aan kip denkt, dan vergis je je!­čÜź­čÉô In een Keuls brouwerijcaf├ę krijg je als je een Halve Hahn bestelt van de K├Âbes (zo heet een kelner hier) een roggebroodje met ├ę├ęn of twee dik gesneden plakjes kaas, boter, mosterd en in ringen gesneden uien. Meestal krijg je er ook nog een zure bom bij. Zou je dit gerecht eens willen proberen? #cheeseday #kaas #gouda #halvehahn #rheinischek├╝che #culinair #specialiteiten #keulen #duitsland #vakantie #aanrader #typisch #lokalekeuken #zurebom #heerlijk #borrelhapjes #mosterd #lekker #yummy

Het is vandaag de ‘dag van de kaas’! ­čžÇ­čą│Wist je dat Duitsers gek op Goudse kaas zijn? De belegen variant maakt zelfs deel uit van een culinaire specialiteit uit het Rijnland, de ‘Halve Hahn’. Als je nu aan kip denkt, dan vergis je je!­čÜź­čÉô In een Keuls brouwerijcaf├ę  krijg je als je een Halve Hahn bestelt van de K├Âbes (zo heet een kelner hier) een roggebroodje met ├ę├ęn of twee dik gesneden plakjes kaas, boter, mosterd en in ringen gesneden uien. Meestal krijg je er ook nog een zure bom bij.  Zou je dit gerecht eens willen proberen?  #cheeseday #kaas #gouda #halvehahn #rheinischek├╝che #culinair #specialiteiten #keulen #duitsland #vakantie #aanrader #typisch #lokalekeuken #zurebom #heerlijk #borrelhapjes #mosterd #lekker #yummy