TOP
Foto: Hotel Heinz

Wandelen, cultuur & genieten in Wellness Hotel Heinz****S

Ken je het Westerwald? Dit bosrijke middelgebergte grenst aan de Eifel en strekt zich uit tussen de rivieren Rijn, Dill, Lahn en Sieg.

Natuurvrienden waarderen de oorspronkelijkheid van het landschap met zijn prachtige bos- en weidenlandschappen, terwijl cultuur- en kunstliefhebbers hun hart op kunnen halen in het nabij gelegen wereldcultuurerfgoed Midden-Rijndal en in de talrijke keramiekateliers en musea. Het vakantie- en wellnessresort Hotel Heinz ligt direct aan de rand van een bos hoog boven het stadje Höhr-Grenzhausen.

Culinair vakantiegenot

Het beschikt over een groot terrein, dat overgaat in de bossen van het natuurpark Nassau, en overtuigt ook veeleisende gasten met een luxe comfort van een modern, maar gezellig ingericht superior wellnesshotel. Er zijn meerdere restaurants en terrassen, waar een degelijke, maar eigentijds geïnspireerde keuken gerechten aanbiedt die zijn samengesteld uit de beste streekproducten van het seizoen. Zoete lekkernijen uit de eigen banketbakkerij bekronen het culinaire vakantiegenot.

Foto: Hotel Heinz

Individueel Wellnessvergenoegen

De exclusieve eigen spa is met een enorme keuze aan aanwendingen een van de grootste van Duitsland. Op een oppervlakte van 2.500 m² is hier alles gericht op ontspanning, rust en schoonheid van de gasten. Ongeveer honderd verschillende behandelingen garanderen dat er voor iedereen een individueel wellnessvergenoegen bij is. Direct achter de thermen beginnen mooie routes voor een wandeling in de natuur.

In de regio is er aan afwisselende recreatie- en culturele bestemmingen veel te ontdekken: het wereldcultuurerfgoed Boven-Midden-Rijndal met zijn talrijke burchten en romantische wijngoederen, de Romeinse ‘Limes Wall’ met torens en forten en meerdere gecertificeerde wandelroutes bieden een ruime keus aan ideeën voor bezigheden tijdens uw vakantie.

Höhr-Grenzhausen is in Duitsland een vooraanstaand keramisch centrum; talrijke keramiekdesigners tonen hun werk in deze ‘Kannebäckerstadt’ en worden samen met de traditionele pottenbakkerijen beschouwd als een mekka van de keramiekwereld.

Foto: Hotel Heinz

Evenementen

De jaarlijkse keramiekmarkt (6 en 7 juni 2020) is reusachtig en je vindt er pottenbakkers uit de regio en ver daarbuiten. Het is ieder jaar een highlight voor de hele omgeving.

‘Rhein in Flammen’ op 10 augustus 2019 is een vuurwerkspektakel in Koblenz met een begeleidend programma met diverse evenementen.

6 dagen zomerpauze vanaf € 456 p.p. in een tweepersoonskamer

5 Overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, begroetingscocktail, elke dag een viergangenmenu met keuze uit verschillende hoofdgerechten, deelname aan het fitness- en vitaalprogramma en gebruik van thermen- en wellnesslandschap plus fitnessstudio (te boeken van juni tot augustus 2019)

info

Hotel Heinz GmbH

Bergstraße 77

56203 Höhr-Grenzhausen

Tel. +49(0)2624/9430 376

info@hotel-heinz.de