TOP
Feldberger Hof
Feldberger Hof

Vakantie in Feldberger Hof

Het Familotel Feldberger Hof ligt op een hoogte van 1.300m in het Hochschwarzwald op het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, midden in het ski- en beschermde natuurgebied Feldberg.

De regio biedt 50 km wandelwegen, waarvan vele met een kinderwagen gelopen kunnen worden. Verder zijn er 28 skiliften met stoeltjesliften, sneeuwkanonnen en veel andere recreatiemogelijkheden. De hoogste berg van het Zwarte Woud is de Feldberg. Met een hoogte van bijna 1.500 meter geldt hij als de bakermat van de Duitse skisport.

Kinderen in de sneeuw op de Feldberg de hoogste van het Zwarte Woud

© 2016 Ronny Kiaulehn

Gastenkaart met korting

Met de KONUS-gastenkaart kan gedurende het hele verblijf zowel ’s zomers als ’s winters gratis gebruik gemaakt worden van de bussen en treinen in een gebied van meer dan 100 km. Het hotel is partner van het gastenkaartsysteem van de Hochschwarzwald Card. Bij een verblijf van meer dan 2 nachten krijgen de gasten deze kaart. Daarmee kunnen ze ongeveer honderd recreatiemogelijkheden in de directe omgeving met het hele gezin gratis bezoeken of gebruiken.

Het Familie-Sporthotel Feldberger Hof is tot over de landsgrenzen bekend en zet oud en jong in beweging. Sinds twintig jaar maakt het hotel deel uit van het samenwerkingsverband ‘Familotel’. De hotels die hiertoe behoren zijn gespecialiseerd in vakanties met kinderen. In 2018 werd het hotel voor de derde keer op rij tot beste familiehotel van Baden WĂŒrttemberg uitverkoren!

Kindervriendelijk hotel Feldberger Hof

Feldberger Hof

Kinderopvang met animatie

Heel populair is het bijna 300 mÂČ grote ‘Kinderland’, met kinderopvang en animatie voor kinderen van 3 tot 11 jaar in twee aparte groepen. Dit aanbod bestaat tijdens het hele jaar en 7 dagen per week. Hier kunnen de kinderen knutselen, schilderen, zingen, toneelspelen en naar de kinderdisco die elke dag open gaat.

Kinderanimatie in Feldberger Hof

Feldberger Hof

Daarnaast kunnen de grotere kinderen vanaf 7 jaar terecht de ‘Waveclub’. Hier kunnen ze computerspelen, tafelvoetbal of gewoon chillen in de daarvoor ingerichte ruimte. Verder staan op het wekelijkse programma voor deze leeftijdsgroep meerdere activiteiten in de vrije natuur, rondom het hotel en in de sporthal.

Gedurende 6 dagen per week is er bij de ‘Bergzwergen’ oppas voor baby’s vanaf 6 maanden en peuters tot 2 jaar. Zelfs een babylounge met een baby-spa is er dit jaar ingericht, waar ouders rustig met hun kleintjes kunnen spelen. Natuurlijk vinden ook vrouwen die hun baby’s borstvoeding geven hier een geschikt plekje.

Maar ook aan de tieners vanaf 12 jaar wordt in het hoofdseizoen tijdens de vakauanties gedacht. Voor deze leeftijdsklasse is er 5 dagen in de week een speciaal programma.

Spetteren in het water

Voor waterratten beschikt het hotel over een 50 meter lange glijbaan, een apart kinderbad, het grote zwembad en de kindersplash-world met allerlei waterspelen.

Kinder Splashworld met vele waterspelen

Kinder Splashworld met vele waterspelen

Ouders kunnen ontspannen in de Finse blokhut-sauna of de biosauna en de moderne rustruimte. Of ze kunnen op het wellness-eiland tegen de geldende tarieven een cosmetica-behandeling of massage krijgen.

In de zomer

Het zomer-outdoor-programma van mei tot oktober biedt bijvoorbeeld een bezoek aan het kabouterpad aan. Daarnaast is er een avonturenspeelplaats en kunnen kinderen ook ponyrijden op het eigen ponyhof van het hotel.

Ponyrijden in het Feldberger Hof

Feldberger Hof

Heel veel inclusief

Bij het all inclusive ‘by Feldberger Hof’ worden de gasten verwend met regionale en lokale gerechten en wijnen uit de keuken en kelder. Elke dag biedt het hotel ontbijt-, middag- en avondbuffet en ’s middags een ‘zoet uurtje’. Daarnaast zijn er de gehele dag alcoholvrije drankjes vrij. Bij de maaltijden zijn wijn, bier en koffie van de zelfbedieningsbar beschikbaar.

In het restaurant Fanny’s kan het hele jaar door worden gegrilld. Tot het verzorgingspakket behoort ook de nieuwe snackbar. Hier kunnen langslapers tot 12 uur ontbijten en ’s middags hartige snacks, toasts of zoete hapjes, alcoholvrije drankjes en softijs van de ijsbar krijgen.

Het highlight

De sporthal ‘FUNDORENA’ met een kunstijsbaan, klimpark met 8 routes, trampolinepark met kids-trail en dogeball-arena en een fitnesstudio. De hotelgasten kunnen deze bijzondere hal dagelijks zonder sluitingstijden gebruiken, want ze is is onderdeel van het all inclusive programma.

Informatie:

Familienhotel Feldberger Hof

Dr. Pilet-Spur 1

79868 Feldberg

Telefoon +49(0)7676-180

www.feldberger-hof.de

info@feldberger-hof.de