TOP
Foto: Ronny Kiaulehn
Eerst klimmen en daarna springen in het pretpark in het bos

Vakantie vieren bij de Feldberg

Het natuur- en skigebied Feldberg ligt op 1500 meter hoogte en vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over het Schwarzwald.

Vrouw en kinderen wandelen op planken door het Schwarzwald

Lang wandelpad in het Schwarzwald

Bij de aanblik van het 12 kilometer lange wandelpad Feldberg-Steig gaan de harten van wandelliefhebbers vast sneller kloppen. Wandelend over de smalle paadjes, dwars door de beschermde natuur, geniet je van de mooiste vergezichten. Kinderen leren onderweg op het Wichtelpfad spelenderwijs ook veel over de natuur.

Kinderen spelen in het Kinder Splash pretpark

Foto: Ronny Kiaulehn

Voor wie liever fietst: het Hochschwarzwald heeft ook avontuurlijke fiets- en mountainbikeroutes met spannende afdalingen. Fiets via meren en schilderachtige landschappen helemaal naar de top. Het bekendste meer is de Feldsee. Dit meer is 32 meter diep en is van oorsprong een door een gletsjer uitgehold bekken.

Woonkamer van een vakantieappartement in het Schwarzwald

Ferienwohnungen am Feldberg

In het hart van het Schwarzwald ligt het vakantiecomplex Ferienwohnungen am Feldberg. De appartementen zijn standaard ingericht maar passen zich aan aan de wensen van de gasten. Vooral de jongsten stellen vaak hoge eisen en daarom is er voldoende ruimte om te spelen en rond te rennen. De twee appartement-types van respectievelijk 50 m2 en 65 m2 hebben een 2-pitsgasfornuis, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Hiermee kun je je lievelingsgerechten ook op vakantie koken. Daarnaast beschikken de appartementen over een televisie, telefoon en gratis wifi. Op het balkon kun je ’s ochtends in het zonnetje ontbijten of sluit er de dag met een wijntje gezellig af.

Zwembad van vakantiehotel Feldberger Hof

Zwemparadijs met sauna

Via een overdekte passage kom je in het zwemparadijs met saunagedeelte, dat voor gasten echter gratis toegankelijk is. Waterratten en zwemliefhebbers kunnen zich in dit zwemparadijs met binnenbad, saunagedeelte, kinderbad, Kinder-Splash-World en reuzenglijbaan de hele dag vermaken en genieten hier van een avontuurlijke vakantie. Volwassenen kunnen zich in het saunagedeelte optimaal ontspannen. Het gedeelte beschikt over een biosauna en een kelo-blokhutsauna. Een knusse relaxruimte en een royale buitenruimte, waar je kunt afkoelen in de vrije natuur, maken het welzijnsgevoel later compleet.

Winters wandschap in het Zwarte Woud aan de Feldberg

Fotos: Ferienwohnungen am Feldberg

Meer informatie over Ferienwohnungen am Feldberg

Ferienwohnungen am Feldberg doet mee met de Hochschwarzwald Card. Met deze kaart kun je bijvoorbeeld met het hele gezin gratis of met korting allerlei toeristische attracties bezoeken.

Hotel Feldberger Hof Banhardt GmbH, Dr.-Pilet-Spur 1, D-79868 Feldberg, Tel. +49 7676 18 805, muehl@feldberger-hof.de.

Vakantieappartementen van Ferienwohnungen am Feldberg later in de winter