TOP
Saunahof Bad Füssing
Saunahof Bad Füssing

Legendarische thermen in Bad Füssing

Doe eens iets heel anders in de wintervakantie: Bad Füssing, het populairste kuuroord in Europa, biedt in de koudste tijd van het jaar een weldadig vakantie-alternatief voor de drukte op de skipistes.

 

Johannesbad, Bad Füssing

Foto: Günter Standl

De wintertijd is namelijk ideaal om in het aangenaam warme water van de thermen in Bad Füssing te ontspannen en afstand te nemen van de hectische periode aan het eind van het jaar. Tegelijkertijd doet u ook nog wat goeds voor rug en ledematen.

Onderduiken en opleven

Johannesbad, Bad Füssing

Johannesbad, Bad Füssing

Bad Füssing, het Beierse golf- en thermenlandschap, ligt niet ver weg van de beroemde drierivierenstad Passau. Het verwent zijn gasten juist in de koudste tijd van het jaar met spaplezier in de buitenlucht en pure wellness in het grootste thermenlandschap van Europa. In drie thermen kunnen vakantiegangers voor hun welzijn en gezondheid gebruikmaken van meer dan 100 ontspannings-, attractie- en behandelingsbekkens. Oftewel ruim 12.000 vierkante meter met circa 42° C warm thermaalwater. Wie de werking van de warme thermen voelt, is aan de bron van de gezondheid aangekomen

Zoutwaterlagunes Johannesbad

Zoutwaterlagunes Johannesbad

Weldaad voor lichaam en geest

In het meest geliefde kuuroord van Europa gaan alle wensen voor een heerlijke wellnessvakantie in vervulling. Het welzijnsaanbod strekt zich uit van de A van ayurveda tot de Z van zenmeditatie. Baden, pakkingen, peelings, cosmeticabehandelingen, massages en therapieën zorgen voor een optimale verzorging en ontspanning van lichaam en geest. In de exclusieve saunalandschappen kunnen de gasten op temperatuur komen.

Europa Therme, Bad Füssing

Stromingskanaal Europa Therme

Info

Kur- & GästeService Bad Füssing KdöR

Rathausstraße 8

94072 Bad Füssing

Telefoon +49(0)8531/975-580

www.badfuessing.com/nl